İl Başkanı İhsan Barutçu’dan Çarpıcı Açıklamalar

Abone Ol
Daha Fazla

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu Maltepe İlçe teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

Türkiye’de iktidar partisinden olduğu gibi Maltepe’deki belediye yönetimi de halkımızın beklentileri karşılanmamıştır. buradaki sorunlara çözümler üretilmeli ve alternatifler geliştirilmesi gerekir. Dolayısıyla burada tek denenmemiş parti olan Milliyetçi Hareket Partisi Maltepelilerin umudu olmak için her türlü fedakarlığı ortaya koyacaktır. Çaresizleri çaresi olacaktır” dedi.

Maltepe’de 29 Mart seçimleri öncesi yaşanan durumuda değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İhsan Barutçu Şunları söyledi.

”MALTEPE’DEKİ EKSİKLİĞİ GİDERECEĞİZ”
Maltepe’de kötü bir 29 Mart seçim süreci yaşadık. Maltepe’deki 29 Mart eksikliğini bu dönemde gidereceğiz. AKP iktidarınında sorumluluklarını yerine getirememesinden oluşan toplumsal buhranlar oluşmuştur. Olaylar artmıştır, aile şiddeti artmıştır. Halkımız umudunu iyice yitirmiştir. Bu manada 69 milletvekilimizle AKP’nin alternatifi olarak bu sayıyı önümüzdeki seçimlerde arttırıp tak başına ikdidar hedefimize ulaşacağız. İstanbul İl Teşkilatımızda bu tabloya önemli katkı sağlayacaktır.

MHP tek kişiye endeksli bir parti değildir, 29 Mart seçimlerinde yaşanan olaylar geride kaldı, önümüze bakıyoruz. İlçe teşkilatımız siyasi sorumluluğunun farkında olarak İl ve genel merkezle parelel olarak hizmetlerini sürdürüyor” dedi.

Yorumlar kapalı.